Tunnit ja kurssit

Intensiivi Skolioosikurssi

SkolioosiKlinikka järjestää intensiivisen skolioosikurssin Espoossa. Kurssi on suunnattu kaikille skolioosiasiakkaille, jotka haluavat kuulla ja oppia skolioosin hoidosta lihastasapainon, harjoittelun ja manuaalisen hoidon keinoin. 

Intensiivinen kurssi antaa mahdollisuuden syventyä oman selän hyvinvointiin ja hoitoon rauhallisessa ympäristössä ja oppia keinoja, jotka voivat kantaa eteenpäin tulevina vuosina selän kanssa.

Lue lisää kurssista infokirjeestä

Ilmoittautumiset kurssille sähköpostitse info@skolioosiklinikka.fi 

lisätietoa kurssista saat olemalla yhteydessä sähköpostitse info@skolioosiklinikka.fi tai puhelimitse 045 135 6178

SkolioosiKlinikka skolioosi

Tutustumiskussi skolioosin toiminnalliseen hoitoon

Tule tutustumaan SkolioosiKlinikan tomintaan, tiimiin ja oppimaan skolioosin hoidosta lihastasapainon kannalta. Päivän aikana keskustellaan mm.

  • Miten kehon käyttöllä arjessa on merkitystä skolioosissa
  • Millaiset harjoitteet tukevat selän hyvinvointia
  • Miksi kävelyharjoiteet sisältyvät klinikalla skolioosin hoitoon
Lue lisää kurssista Infokirjeestä
 

Ilmoittautumiset kurssille sähköpostitse info@skolioosiklinikka.fi 

lisätietoa kurssista saat olemalla yhteydessä sähköpostitse info@skolioosiklinikka.fi tai puhelimitse 045 135 6178

SkolioosiKlinikka kävely

Toiminnallinen skolioosi -Workshop

1. Kurssi 15.1.
2. Kurssi 19.3.

45€ (1,5 h)

1,5h workshopissa pääset tutustumaan skolioosin hoitoon mm. lihastasapainon kautta. Kurssin aikana tehdään paljon käytännönharjoitteita ja saat myös muutamia yksilöllisiä vinkkejä harjoitteluusi. Kurssilla käytetään Spiraalistabilaatio kuminauhaa ja pientä pilatespalloa. Välttämättömiä ne eivät ole, mutta ne helpottavat liikkeiden hyvässä suorittamisessa ja tehostavat. Mikäli haluat hankkia välineitä, olethan meihin hyvissä ajoin yhteydessä, jotta ehdimme toimittaa ne sinulle.

Workshoppiin voi osallistua myös etänä. Mikäli haluat osallistua etänä, laita viestiä viimeistään edellisenä päivänä info@skolioosiklinikka.fi.

Varsinaista yksilöllistä kartoitusta/harjoitusohjelmaa varten suosittelemme varaamaan yksityiskäynnin. Tämä workshop on lyhyt tutustuminen toiminnalliseen lähestymiseen skolioosin hoidossa.
Voit ilmoittautua mukaan varauskalenterista, sähköpostilla info@skolioosiklinikka.fi tai soittamalla 045 135 6178.

Skolioosi kurssi

Circuit-pienryhmä

Tunnilla harjoitellaan yksilöllisesti oman ohjelman mukaisesti. Osallistujamäärä on maksimissaan neljä. Tunnille osallistuminen edellyttää alustavaa yksityistuntia, jolla fysioterapeutti kartoittaa tilanteesi ja tekee sinulle oman ohjelman. 

Tunnilla käytetään eri terapeuttisen harjoittelun menetelmiä kunkin tarpeiden mukaisesti. Arvioimme säännöllisesti edistymistäsi ja muokkaamme yhdessä tavoitteita tarpeen mukaan.

Löydät tunnit varauskalenterista nimellä Circuit

Skolioosi reformer

Spiral Stabilization (Spiraalistabilaatio)

Spiraalistabilaatio on kehonhallintamenetelmä, jolla tasapainotetaan kehon kireiden ja heikkojen lihasketjujen toimintaa. Tunnilla harjoitellaan pitkää spiraalikuminauhaa, askelluslevyä sekä keppejä apuna käyttäen. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat parantaa niskan ja selän toimintaa ja oppia kävelemään, niin että ranka pysyy kunnossa. Menetelmä on alkujaan kehitetty välilevyjen ja skolioosin kuntouttamiseksi.

Varauskalenterissa tunnit ovat nimellä Mattopilates/Spiraali tai Spiraalistabilaatio. 

skolioosiklinikka spiraalistabilaatio

Selkä/skolioosi tunti

Tunnin painopiste on harjoittelussa, joka vahvistaa tasapainoisesti selkärankaa ja vapauttaa kireyksistä sekä palauttaa kehoa. Liikkeillä harjoitellaan löytämään selkärangan keskiasentoa, nostetta ja liikeratoja jotka tukevat kävelyä. Liikkeiden apuna käytetään Reformer pilateslaitetta. sekä pienvälineitä. 

Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat pitää selästä ja kehosta huolta. Se sopii myös erinomaisesti skolioosiasiakkaille.

Löydät tunnit varauskalenterista nimellä Selkä/Skolioosi Reformer.

Laitepilates skolioosi